About me

Γεια! Είμαι η Νίκη ή αλλιώς η Mama-Farma.
Γεννημένη στα Τρίκαλα, στις αρχές ενός κρύου Νοεμβρίου του 1991. Εκεί πέρασα 18 χρόνια ώσπου βρέθηκα στη Μυτιλήνη όπου σπούδασα Κοινωνιολογία. Παράλληλα έμεινα έγκυος και παντρεύτηκα (ναι, τόσο μικρή, εμένα δεν με πειράζει) και με τον Κώστα και τα δύο μας παιδιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζούμε σε ένα μικρό χωριό στα ορεινά της Καρδίτσας.

Είναι πολύ όμορφα να ζεις σε ένα μικρό χωριό. Πραγματικά πέρα από τους λιγοστούς κατοίκους και τα πουλάκια, δεν ακούς τίποτα άλλο. Μακάρι να μπορούσαμε να μείνουμε και τα επόμενα χρόνια…
Α! Ξέχασα. Είμαι και πρόεδρος του χωριού από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Καιρό που διάλεξα και εγώ, αλλά γενικά μου αρέσει η ενασχόληση με τα κοινά και από παλιότερα είχα ασχοληθεί και με άλλους τοπικούς φορείς όπως συλλόγους κτλ.

Αυτό το blog γεννήθηκε μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μας. Στις γραμμές του θα βρείτε στιγμές της καθημερινότητας μας, διάφορα πράγματα με τα οποία καταπιάνομαι, μου γεμίζουν τη μέρα και με κάνουν να χαμογελώ.

Ελπίζω να γίνω πηγή έμπνευσης για εσένα και η επίσκεψή σου εδώ να σου αφήσει όμορφες εντυπώσεις.

Θα χαρώ να επικοινωνήσεις μαζί μου με ένα σχόλιό σου ή και πιο προσωπικά αν θες στέλνοντάς μου e-mail εδώ:
n1ki.pau@gmail.com

Αν θέλεις να συνεργαστούμε διοργανώνοντας έναν διαγωνισμό ή να αναδείξουμε ένα προϊόν που αγαπούμε εξίσου και οι δύο δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Few facts about me
Μου αρέσει να τραγουδάω. Το τελευταίο διάστημα δίνω ρεσιτάλ με τα άπαντα παιδικών τραγουδιών με επικρατέστερο hit την Κουκουβάγια. Έχουμε μια αδυναμία στο συμπαθέστατο πετούμενο, και όχι μόνο στον τραγούδι. Στο σπίτι μας μπορείτε να τη δείτε παντού. Από ζωγραφιές και ρούχα μέχρι διακοσμητικά, ακόμα και σε ξυλομπογιές…τρέλα μιλάμε.

Για περισσότερα από 15 χρόνια παρακολουθούσα μαθήματα παραδοσιακών χορών, με τα τελευταία δύο να έχω δική μου τάξη! Πες μου χορό και στον μαθαίνω στο πι και φι!

Μου αρέσουν τα έντονα χρώματα, με επικρατέστερο το τυρκουάζ. Αν είναι και σε συνδυασμό με άσπρο ή κόκκινο, τρελαίνομαι!

Αντιπαθώ τα παστέλ. Η μόνη περίοδος που τα «ανέχομαι» είναι για τις πασχαλινές μου κατασκευές. Πόσο έντονο μπορείς να κάνεις ένα κουνέλι!?

Το αγαπημένο μου γλυκό είναι το cheesecake κεράσι. Όχι ότι οι άλλες γεύσεις με χαλάνε, αλλά λέμε τώρα!

Σε χαιρετώ!