Έξι bloggers και μία συνάντηση

Στις 12 Μαρτίου έξι bloggers από τις τέσσερις πόλεις της Θεσσαλίας είχαμε τη χαρά να βρεθούμε από κοντά πρώτη φορά, να γνωριστούμε , να τα πούμε, να γελάσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις. Πόσο ωραία ήταν! Η ώρα πέρασε σαν νεράκι. Εγώ δυστυχώς έπρεπε να φύγω πιο νωρίς αλλά τις δύο ώρες που ήμουν μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια δεν βάλαμε γλώσσα μέσα. Είπαμε και τι δεν είπαμε, για τα παιδιά μας, για τις δουλειές μας, για τη ζωή μας και εννοείται για το blogging. Όσο ζεις μαθαίνεις, εγώ πάντως έμαθα αρκετά πράγματα. Χάρηκα πάρα πολύ και ελπίζω σε επόμενες συναντήσεις. Καλέ δεν σας είπα ποιες είμασταν. Η Ελευθερία (Miss free Mommy), η Μαρία (Beauty Harmony), η Άννα ( Working Mama), η Μαρία (Όμορφη μέσα έξωCouzinista), η Τόνια (Tonia Makeup Diaries) και η αφεντιά μου!

bloggers-meeting

Και ξαναλέω περάσαμε πολύ ωραία!

Η συνάντηση αυτή είχε κι άλλα ωραία. Ήτοι χορηγοί, φίλοι των blogs, που με χαρά μας πρόσφεραν δωράκια για εμάς και τα παιδάκια μας.

Στην πλειοψηφία μας είμαστε μαμαδοbloggers και η Miss Poua μας χάρισε πανέμορφα βραχιολάκια με τη λέξη Mama.

bloggers-meeting16

Η Ελένη και η Δήμητρα, δύο ταλαντούχα κορίτσια με γούστο, φινέτσα και μεράκι είναι εδώ για να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία σου σε κόσμημα, δώρο και ότι άλλο φανταστείς. Και μιας και πλησιάζει Πάσχα, τρέξτε να δείτε τις καταπληκτικές λαμπάδες που έχουν φιλοτεχνήσει και είμαι σίγουρη ότι η λαμπάδα σας φέτος θα φέρει το όνομα της Miss Poua. Το βραχιολάκι πάντως πολύ όμορφο και ανθεκτικό! Σε ένα μήνα περίπου έρχεται και η γιορτή της μητέρας, οπότε ακόμα μία πρόταση για δώρο στη μαμά σας! Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία για την παραγγελία σου στο facebook ή στο instagram

Επίσης είχαμε παιδικά βιβλία από τον καταξιωμένο εκδοτικό οίκο «Ψυχογιός»

Χειροποίητα καλλυντικά της Cura Naturale.

Έλαιο ροδιού από την Amygdalea και μάλιστα ήμασταν από τις πρώτες που δοκιμάσαμε το καινούριο τους προιόν

και τέλος αποξηραμένο τσάι βουνού από την Chiron Kentaurus.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά post για το κάθε προιόν ξεχωριστά!

Τέλος είχαμε και διάφορα χειροποίητα δωράκια. Η Ελευθερία ετοίμασε σουπλά με τα ονόματα των blog μας όπως και καρτελάκια με το όνομα της καθεμίας μας από τη μία και πό την άλλη ευχαριστήριο της Ελευθερίας.

Η Άννα μας έφτιαξε από ένα cupcake και ένα μπισκότο με ζαχαρόπαστα.

Η Μαρία μας είχε από ένα απολεπιστικό σαπούνι κατά της κυταρρίτιδας με λούφα και μία χειροποίητη θήκη για τις καρτες του blog μας.

Και εγώ έφτιαξα μίνι βιογραφικά για το to know us better βρε αδερφέ. Και επίσης ένα banner με τα λογότυπα των blog αλλά με το μπίρι μπίρι που μυαλό!!

Κορίτσια μου άλλη μία φορά ευχαριστώ για αυτή τη συνάντηση, χάρηκα που επιτέλους γνώρισα από κοντά άτομα που μιλούσα μέσω των blog και περιμένω και τις επόμενες συναντήσεις μας.

Σας φιλώ.

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Έξι bloggers και μία συνάντηση

  1. Παράθεμα: Μια υπέροχη συνάντηση!!! – Miss Free Mommy

Σχολιάστε