Πρώτη φορά για δεύτερη φορά

Περίεργος τίτλος ε; Να εξηγηθώ λοιπόν. Πρώτη φορά για την πρώτη μου ανάρτηση σε αυτό το ιστολόγιο, δεύτερη φορά όμως καθώς αυτό είναι το δεύτερο blog μου. Το προηγούμενο θα παραμείνει σαν αρχείο και θα σκεφτώ ποια θα είναι η «τύχη» του. Ήθελα μια αλλαγή στην ιντερνετική μου ζωή μετά την αλλαγή στη real life, και εννοώ τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου πριν λίγες μέρες.

Να γνωριστούμε και από εδώ;
Λοιπόν είμαι η Νίκη, μαμά μιας τρίχρονης μικρούλας και ενός 22 ημερών (σήμερα) μπεμπάκου. Μαζί με τον Κώστα ολοκληρώνετε το κουαρτέτο.

Σε αυτό το blog όπως γράφω και δίπλα θα βρείτε ότι με γεμίζει χαρά, από ένα μπουμπουκάκι που συναντώ τυχαία μέχρι…μέχρι…εεε δεν ξέρω τι, αλλά θα μου έχει φτιάξει τη μέρα για να το έχω βάλει εδώ μέσα.

Σας καλώ λοιπόν να με ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι.
Θα προσπαθήσω, βασικά θέλω να προσπαθήσω να είμαι συνεπής ως προς τη συχνότητα. Η θεματολογία θα είναι είναι ποικίλη. Επίσης θα χαρώ πολύ να έχω και δικά σας guest post, να γνωριστούμε και να μας γνωρίσουν καλύτερα.

Α. Και κάτι τελευταίο. Δεν το είχα σαν αρχή στον πρώτο μου blog, θα το έχω τώρα όμως. Ότι θα δημοσιεύεται εδώ, εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά, ανήκει σε εμένα και μόνο. Φυσικά με την έγγραφη σύμφωνη γνώμη μου θα μπορείτε να το χρησιμοποιείται.

Αυτά προς το παρόν. Ελπίζω να μην αργήσω για την επόμενη ανάρτηση.

N1ki.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s